Oppilaitoksellemme Pöytyän kunnasta 2.2.21 annetun ohjeistuksen mukaisesti – vallitsevasta koronatilanteesta johtuen – aikuisten lähiopetuksen keskeytyksissä olo jatkuu ainakin maaliskuun 2021 alkuun saakka. Soveltuvin osin kursseja toteutetaan etäopetusjärjestelyin. Lasten kurssit kuitenkin voidaan edelleenkin järjestää lähiopetuksena edellyttäen,  että kuntien liikuntahallit ja muut tilat ovat opistomme käytettävissä.

Myös luennot Marttilan kirjastostossa ja Aurasalissa on peruutettu 1.3. asti.

Ilahduttavan monet opettajistamme ovat nähneet paljon ylimääräistä vaivaa ja saaneet opetuksensa käyntiin verkkovälitteisesti. Enemmän vuorovaikutusta vaativissa oppiaineissa tämä tapahtuu esimerkiksi Microsoft Teamsin, Skypen tai Zoomin avulla ja liikunnallisissa ryhmissä Youtuben kautta tapahtuvin livestriimauksin tai videoin.

Opistolle on ehtinyt tulla opiskelijoilta jo runsaasti myönteistä palautetta ja kiitosta siitä, että toteuttamamme kurssit ovat olleet hyvin tärkeitä ja laadukkaita.

Koska koronan aiheuttama poikkeustilanne tuntuu vain jatkuvan, vielä uusienkin etäkurssien käynnistäminen kevään mittaan onnistuu.

Hyvää kevään odotusta!

Terv.

rehtori ja muu opistoväki