Arvoisa opistolainen!

Auranlaakson kansalaisopiston kevään 2021 uusista kursseista tiedotetaan Auranmaan Viikkolehdessä 29.12. ja jo ennen sitä  opiston Facebook-sivulla. Mikäli sitten käy niin, ettei normaaliin lähiopetukseen päästä heti loppiaisen jälkeen, mahdollista on opetuksen alun siirtäminen tai siirtyminen etäopetukseen. Opisto ohjeistaa opiskelijoita ja opettajia tilanteen mukaan. Monet opettajat ovat jo ideoimassa etäopetuksiaan vastaisuuden varalle.

Koronan takia toimistohenkilöstöämme on ohjeistettu välttämään lähikontakteja ja tekemään mahdollisuuksien mukaan etätyötä. Näin ollen, jos sinulla on toimistoomme asiaa, siitä tulee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse opistosihteerin, rehtorin tai asianomaisen päätoimisen opettajan kanssa. Paperiasiat hoituvat pitkälti myös opistotalon pääoven vieressä olevan lukollisen postilaatikon kautta.

Rehtori on lomautettuna 14.12. alkaen ja sen jälkeen joululomalla 7.1. asti. Opistosihteeri on lomautusten takia poissa 17.12. alkaen ja palaa vuosilomalta myös 7.1.2021.

Kiitän Sinua omasta ja opistomme puolesta kuluneesta työkaudesta! Toivottavasti mielesi on pysynyt virkeänä koronasta huolimatta! Rauhallista joulun aikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2021!

Terveisin

Ilkka Virta, rehtori