OPINTOPISTEKURSSIT

Auranlaakson kansalaisopisto on siirtymässä kurssisuunnittelussa osaamisperusteisuuteen. Olemme suunnittelemassa parhaillaan tulevia opintopistekursseja
ensi lukuvuodelle.

Opintopistekurssi tarkoittaa osaamisperusteisesti kuvattua kurssia, jonka suorituksesta on mahdollista pyytää arviointi ja saada suoritusmerkintä Opetuksen ja koulutuksen valtakunnalliseen tietovarantoon. Nämä suoritusmerkinnät löytyvät Oma Opintopolku -palvelusta, josta voi omia opintosuorituksia tarkastella sekä jakaa linkin avulla. Opintopistekurssin voi suorittaa myös ilman arviointia, kuten ennenkin.

Tulevia kurssitoiveita varten järjestämme kyselyn, johon toivomme vastauksia mahdollisimman monelta. Kyselyn voi täyttää sähköisesti opiston kotisivuilla ja Facebook-sivuilla. Opistolla on täytettäväksi saatavilla myös paperisia kyselylomakkeita. Kyselyyn vastaaminen päättyy 2.12.2022.

KAIKKIEN KYSELYYN VASTANNEIDEN KESKEN ARVOMME VIISI 20 EURON ARVOISTA AURANLAAKSON LAHJAKORTTIA. LAHJAKORTIN VOI KÄYTTÄÄ OSANA AURANLAAKSON KANSALAISOPISTON KURSSIMAKSUA.

Tässä linkki kyselyyn:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9FMUF98R_G279Yho4AB7B7QMsG9CFBspZ347p0vDam3CFDw/viewform

****