sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 
 Opintomaksut laskutetaan yhdessä erässä. Opiston perimät suoritteet ovat ulosottokelpoisia. Kursseille ei voi ilmoittautua, mikäli edellisten vuosien maksuja on maksamatta. Oppikirjat ja muu materiaali eivät sisälly kurssimaksuihin, vaan opiskelija hankkii ne itse. Poikkeukset ilmoitetaan ohjelmassa erikseen. 

Aktiivikortti

Aktiivikorttia suositellaan henkilöille, jotka haluavat opiskella useammassa opintoryhmässä. Sillä voi osallistua neljään (4) opintoryhmään. Kortin hinta on ilmoitettu opinto-ohjelmassa. Kortin voi tilata ilmoittautumissivulta kurssinumerolla 1 tai puhelimitse/sähköpostitse toimistosta. Aktiivikorttiin ei sisälly seuraavia maksuja: koe- ja todistusmaksut, musiikin yksilöopetus, avoin yliopisto, ensiapukurssit, taiteen perusopetus, materiaalit, erikoiskurssit sekä maksupalvelu- ja tilauskoulutus. Kortti on henkilö- ja opistokohtainen. Mikäli osallistut useammalle kuin neljälle kurssille, voit pyytää myös toisen aktiivikortin. Alle 15 tunnin kursseja ei ole välttämätöntä liittää aktiivikorttiin

TYKY, Smartum, ePassi ja Edenred

Otamme vastaan kurssimaksujen suoritteina RJ Kuntoseteli Oy:n TYKY- sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Ne tulee toimittaa toimistoomme kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Seteleiden on ehdottomasti oltava allekirjoitettuja ja lisäksi nimenselvennyksellä varustettuja, mikäli nimikirjoitus on epäselvä. Kyseisiä maksuvälineitä ei voi vaihtaa rahaksi, emmekä myöskään pysty antamaan vaihtorahaa niitä käytettäessä. 

Kurssimaksuja voit maksaa myös Smartum Paylla, ePassilla sekä Ederedillä. Myös niillä maksaminen tulee suorittaa kahden viikon kuluessa opintoryhmän käynnistymisestä.  Em. tavoilla voit maksaa ainoastaan omia kurssimaksujasi.

Jos seteleitä/nettimaksuja ei toimiteta toimistoon määräajan puitteissa, kansalaisopisto laskuttaa opintomaksut normaalisti. Mikäli lasku on jo ehditty laatia, sitä ei hyvitetä myöhässä toimitettujen setelien vuoksi. Toimita siis maksu ajoissa! Opistolla ei ole maksupäätettä, joten korttimaksut eivät käy. Suorita maksamiset aikaisintaan kurssin alkaessa, koska näitä tilityksiä emme pysty palauttamaan.

Alennukset

Opintoseteliavustus ja kurssimaksujen alennukset:
Opetushallitus on myöntänyt Auranlaakson kansalaisopistolle nk. opintoseteliavustusta käytettäväksi joidenkin erityisryhmien kurssimaksujen alentamiseen.  Alennettu hinta näkyy tässä painatteessa kyseisen kurssin kohdalla ja tekstissä on mainita ”Opetushallituksen opintoseteliavustus”. Opisto voi pyytää opiskelijaa todistamaan eläkkeellä olonsa tai työttömyytensä. 

Kurssimaksun alennusta voi hakea myös taloudellisiin syihin perustuen. Vapaamuotoinen hakemus on tehtävä (esim. sähköpostilla) kansalaisopiston toimistoon tai rehtorille. Myönnämme alennuksia ainoastaan siten, että pienin laskutettava loppusumma on 30 euroa.

Taiteen perusopetuksen sisarusalennus:
Taiteen perusopetukseen osallistuville lapsille voi anoa sisarusalennusta. Se määräytyy seuraavasti: Ensimmäisestä lapsesta peritään täysi kurssimaksu, toisesta samassa taloudessa asuvasta 70 % sekä kolmannesta 50 % koko hinnasta.  Huoltajan vastuulla on ilmoittaa opiston toimistoon lokakuun 13. päivään mennessä niiden lapsien nimet, joita alennus koskee. 

Vapaaoppilaspaikat:
Opisto voi myöntää vapaaoppilaspaikkoja sosiaalisin perustein. Mikäli katsot ilmaisen kurssipaikan kohdallasi tarpeelliseksi, ota yhteyttä kotikuntasi sosiaalitoimeen varallisuuslausunnon sieltä saadaksesi. Lausunnon tulee olla opistolla 13.10. mennessä, jolloin aloitamme laskutuksen. Vapaaoppilaspaikkoja myönnetään harkinnanvaraisesti ja pääsääntöisesti vain yli 50 euron kurssimaksuihin.

 

Auranlaakson kansalaisopiston tunnus

Auranlaakson kansalaisopisto

Käyntiosoite:
Kehityksentie 2, 21800 Kyrö

Toimisto avoinna:
ma–pe klo 9–15
puh. 040 672 2969
Teemme töitä myös etänä, joten tavoitat meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostitse.

 
x