sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Nuori henkilö makoilee nurmikolla
 
 

OPISKELIJAHUOLTO

Yhteydenotot ja ajanvaraukset  tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@varha.fi). Opiskelijahuollon vastaanotot ovat 2. kerroksen hallintosiivessä, ns. oranssin käytävän päässä. Lähin ulko-ovi on kirjaston sisäänkäynti.

Terveydenhoitaja ja lääkäri

Terveydenhoitaja Saara Mäkinen, Elisenvaaran yksikössä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin (Kyrön yksikössä joka kuun ensimmäinen torstai ja tarvittaessa), puh. 050 516 9248.

Avovastaanottoajat ilman ajanvarausta joka päivä klo 10.30-11.00.

Huom! Akuutit ja pitkäaikaissairaudet sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa tapahtuneet tapaturmat hoidetaan terveyskeskuksessa tai muulla hoitavalla taholla.

Koululääkäri Susanna Nyberg-Simola, yhteydenotot terveydenhoitajan kautta


Koulupsykologi

Psykologilta saat tukea opiskelun kaikissa vaiheissa. Voit tulla keskustelemaan aina luottamuksellisesti, jos opinnot takkuavat, motivaatio on kateissa tai jos vaikkapa esiintyminen jännittää. 

Saat vinkkejä ajankäytön suunnitteluun, aloittamisen vaikeuden voittamiseen ja yhdessä voimme pohtia, miten toimia keskittymisen haasteiden tai muihin oppimiseen liittyvien vaikeuksien kanssa. Apua on tarjolla myös stressinhallintaan ja saat tukea uupumuksen kanssa kamppailuun. 

Puoleeni voi kääntyä myös arjen haasteissa, vaikeassa elämäntilanteessa tai jos vaikkapa ihan vaan ahdistaa tai masentaa.  

Avovastaanottoaika ilman ajanvarausta tiistaisin klo 13-13.30.

Koulupsykologi Johanna Palander, puh. 040 685 2494 


Koulukuraattori

Kuraattorin kanssa voi tulla juttelemaan luottamuksellisesti kaikenlaisista mieltä painavista niin suurista kuin pienistä asioista. Opiskelujen takkuaminen, motivaation puute, yksinäisyys, ristiriidat kotona tai muissa ihmissuhteissa, kiusaamiseen ja yksinäisyyteen liittyvät kokemukset voivat olla esimerkiksi keskustelujen aiheena. Itsenäistymiseen liittyy paljon uutta ja ihmeteltävää. 

Tukea saa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa, aiheena voi olla vaikkapa toimeentuloon ja asumiseen liittyvät kysymykset.

Avovastaanotto ilman ajanvarausta torstaisin klo 13-13.30.

Kuraattori Anna Kaila, p. 040 048 4519  

 

Wega Group Oy
Tapio Helotie
projektin vetäjä
puh. 050 594 8089 tapio.helotie(a)wega.fi

 
x