sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Yläneen yhtenäiskoulu, oppilaita pihalla
 
Yläneen yhtenäiskoulu
 

Yläneen yhtenäiskoulu

Yläneen yhtenäiskoulu on vuosiluokkien 1–9 opetusta antava noin 200 oppilaan koulu. Koulumme on pääsääntöisesti yksisarjainen. Koulumme sijaitsee ihanteellisella paikalla Yläneen keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin aivan luonnon keskellä. Koulusta on kävelymatka kylän palveluihin.  Koulun vieressä on laajat ja monipuoliset ulkoilumaastot frisbeegolf- ja pururatoineen, lampineen sekä metsineen. Pyhäjärvelle on matkaa vain muutama kilometri ja Luontokapinetti on kävelyetäisyydellä.

Lukuvuoden 2023-2024  teemana on koulussamme  positiivinen "kotikutoisuus", jota toteutetaan koulussamme  opetussuunnitelman monialaisten oppimiskokonaisuuksien avulla. Kotikutoiusuus tarkoittaa koulussamme sitä, että koulumme on pieni yksikkö, jossa on lämmin ja kotoisa tunnelma. Tätä asiaa haluamme koulussamme vaalia ja välittää tätä tunnelmaa myös koulustamme ulospäin.

Koulumme toiminta pohjautuu uuden opetussuunnitelman mukaiselle työskentelylle. Yhtenäiskoulun ideologiaa toteutamme konkreettisesti eri luokka-asteiden monipuolisella yhteistoiminnalla sekä koko koulun erilaisilla teemapäivillä ja juhlilla. Teemme aktiivista yhteistyötä ympäröivien yritysten, järjestöjen ja muiden tahojen, kuten Luontokoulun ja Kartanokodin kanssa.  Kansainvälinen kasvatus on osa toimintaamme, jota olemme toteuttaneen mm. yhteistyössä Intian Tamil Nadun osavaltion kanssa ja virtuaalisesti  Intian Pragya Group of Institutions koulun kanssa (Bijainagar, Mydhya Pradesh).

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

 

Wega Group Oy
Tapio Helotie
projektin vetäjä
puh. 050 594 8089 tapio.helotie(a)wega.fi

 

Yläneen yhtenäiskoulu
Koulutie 14, 21900 Yläne
ylaneen.yhtenaiskoulu(a)poytya.fi

 

Markus Takala
Rehtori
puh. 050 590 6733
markus.takala(a)poytya.fi

 

Marko Aaltonen
Apulaisjohtaja
puh. 040 6714 305
marko.aaltonen(a)poytya.fi

 

Salme Mattila
Toimistosihteeri
puh. 040 672 2940
salme.mattila(a)poytya.fi

 

Ruokalistat

 
x