Ilmoittautumisesta ja kurssipaikan perumisesta

Ennen kuin ilmoittaudut lue huolellisesti, mitä alla on aiheeseen liittyen kerrottu!

Oheisesta painikkeesta klikkaamalla voit ilmoittautua opistomme kursseille.

Kaikkiin opintoryhmiin pitää ilmoittautua ennakolta viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkua, jollei kurssin kohdalla ole toisin mainittu. Tämä on välttämätöntä, koska peruutamme välittömästi ilmoittautumisajan päätyttyä ne kurssit, joihin ei ole tulossa riittävästi opiskelijoita. Toisaalta täyteen tulevissa ryhmissä opiskelupaikan saaminen perustuu ennakkoilmoittautumisjärjestykseen.

Kurssipaikan voit varata puhelimitse, internetissä tai käymällä henkilökohtaisesti opiston toimistossa. Netti-ilmoittautuminen on avoinna kaikkina päivinä ja vuorokaudenaikoina. Mikäli menet kurssille ennalta ilmoittautumatta, opettaja ohjaa sinut joka tapauksessa ilmoittautumaan. Alaikäisen kurssille ilmoittaa huoltaja. Laskutusta varten tarvitsemme sekä lapsen että huoltajan henkilötunnukset. Tekstiviestillä ei voi ilmoittautua.

Sinun on peruttava osallistumisesi ja ilmoitettava keskeyttämisestäsi aina opiston toimistoon. Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkua. Muussa tapauksessa opisto perii 50 % kurssimaksusta ja alle 30 euron kurssimaksun kokonaan. Peruutukset tehdään aina opiston toimistoon, ei opettajalle. Peruutusvelvoite koskee myös aktiivikorttilaisia.

Lukuvuoden ja -kauden pituisilla kursseihin voit kuitenkin käydä tutustumassa niiden ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Tästä on kuitenkin ehdottomasti sovittava etukäteen opiston toimiston kanssa.

ILMOITTAUDU KURSSEILLE TÄSTÄ!