sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Auranmaan kuntien yhteisen hankkeen Töihin maalle logo.
 
 

Töihin maalle -hanke

Töihin maalle -hanke toteutettiin vuoden 2023 aikana Auranmaan kunnissa. Mukana olivat Pöytyän, Auran, Koski Tl:n, Marttilan ja Oripään kunnat. Hanketta rahoitti Varsinais-Suomen liitto ja hankevastaavana oli Päivi Muurinen. Hanke oli vuoden mittainen ja sen tavoitteena oli:

1. Saada työntekijöitä alueen yrityksiin
2. Tuoda esille, millaista arki Auranmaalla on
3. Luoda ajankohtainen kuva maaseudusta yleensä (kumota harhaluulo, ettei maalla olisi töitä)
4. Tutustuttaa alueen yritykset toisiinsa
5. Kouluttaa alueen yrittäjiä onnistuneeseen rekrytointiprosessiin

Hanke vaikutti vahvasti sosiaalisessa mediassa.  Töihin maalle -tileillä (Instagram, Facebook ja TikTok) seurattiin alueen yrityksien pöhinää ja seikkailuja Auranmaalla.

Hankkeessa oli mukaan yrityksiä, joista tehtiin hyväntuulisia ja työnkuvaa raottavia videoita sosiaaliseen mediaan. Tarkoituksena oli luoda ajantasainen kuva siitä, millaisia työtehtäviä Auranmaan yrityksissä on. Päivi  tutustui kunkin yrityksen työhön yrityksen työntekijän tai työntekijöiden avustamana. Samalla työntekijät pääsivät loistamaan omalla ammattitaidollaan ja kertomaan, miksi on töissä juuri kyseisessä yrityksessä. 

Hienosti toteutetut ja hauskat yritysvideot on edelleen nähtävillä hankkeen sometileillä.

Tavoitteena oli lisäksi kartoittaa, millaisia rekrytointitarpeita yrityksissä on, jotta hanke pystyi parhaalla mahdollisella tavalla kohdentamaan viestinnän potentiaalisiin työnhakijoihin.


 

 

 
x