sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Kahvikuppi ja tietokone
 
 

Yrittäjän palvelut

Pöytyällä toimitaan aktiivisesti paikallisten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi. Kunnassa rakennetaan vahvasti tulevaisuutta sekä luodaan edellytykset yritysten menestymiselle ja asukkaiden viihtymiselle. Hyvät kulkuyhteydet, edulliset tonttien hinnat sekä tasokkaat asumisen vaihtoehdot tekevät kunnasta hyvän yritystoiminnan sijaintipaikan. Sijainti Turun läheisyydessä takaa myös ammattitaitoisen työvoiman saannin.

Monipuolinen elinkeinorakenne, aktiivinen elinkeinopolitiikka sekä joustava ja nopea kunnallinen päätöksenteko luovat vankan pohjan yritystoiminnan kehittämiselle Pöytyällä.

Pöytyän kunta myös panostaa yritystoiminnan kehittämiseen ja edesauttaa yritysten kehittymistä ja uuden yritystoiminnan syntymistä.

Yritystontit

Pöytyän kunnalla on tarjota monipuolinen valikoima yritystontteja eri puolilta kuntaa. Kunnan tärkeimmät yritysalueet löytyvät pääväylien varrelta läheltä keskustaajamien tarjoamia palveluja.

Vapaita kaavoitettuja yritystontteja on Kyrössä 9-tien ja Härkävuoren yritysalueilla, Riihikoskella Rekolan ja Lallin yritysalueella sekä Yläneellä Ristinummen yritysalueella. Haja-asutusalueelta yritystontteja löytyy kantatie 41:n varrelta Auvaisista ja valtatie 9:n varrelta Kumilasta.

Kattava tonttitarjonta sekä joustava ja nopea päätöksenteko takaavat yrityksille hyvät toimintaedellytykset kunnassamme.

 

Mika Joki 
kunnanjohtaja
puh. 040 672 2900
mika.joki(a)poytya.fi

 

Annukka Tolkki
kehittämispäällikkö 
puh. 040 672 3001
annukka.tolkki(a)poytya.fi

 

Yrittäjien uutiskirje

Tilaa uutiskirje

 
x