Auranlaaakson kansalaisopiston opetustoiminta, näyttelyt ja muut tapahtumat on peruutetuttu 16.3.2020 alkaen ylläpitäjäkuntamme päätöksellä. Pöytyän sivitystoimesta saadun ohjeistuksen mukaisesti ja valtioneuvoston suosituksia noudattaen opetustilamme pysyvät suljettuina ainakin 31.7.2020 saakka. Tänä aikana ei myöskään etäopetusta järjestetä ja kaikkinainen toiminta opiston opetustiloissa on kielletty.

Koska syksyn koronatilannetta ja sen vaikutuksia opetuksen normaalimuotoiseen käynnistymiseen syyskussa on tässä toistaiseksi mahdotonta arvioida, Auranlaakson kansalaisopisto selvittää, missä määrin opettajakunnallamme on tarvittaessa valmiuksia aloittaa osa syyspuolen kursseista vaikka etäopetuksena.

Opinto-ohjelma jaetaan toimialueemme kotitalouksiin viikolla 33, ja ilmoittauminen syksyn kursseille tapahtuu normaalisti. Eli kannattaa ilmoittautua rohkeasti kursseille heti 19.8. alkaen. Kurssipaikan ehtii  perumaan vielä myöhemmin, jos epidemian takia ei haluakaan opetukseen osallistua. Ohjeet kurssipaikojen perumisesta löytyvät mm. painetusta opinto-ohjelmasta.

Terveisin opiston väki